Free 木工 计划s from 木work city
躺椅计划 躺椅计划

These 计划s are for a cedar 甲板 椅子. I love the 阿迪朗达克 style 椅子s but, for some, they are difficult to get in and out of. This case will call for a more upright 椅子.

Deck 椅子 计划s - 木工 计划

Click on the 椅子 计划 image for the full set of 计划s, material list, photos, and cut list.
这些雪松甲板躺椅计划是详尽的,包括该项目的扩展/分解视图。这是我最喜欢的工作计划。有一张图纸可以参考所有最后的测量值。祝您的躺椅项目好运。

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.