Free 木工 计划s from 木work city
传播基准计划 传播基准计划

对于想要早一点开始种植的园丁来说,这是一个完美的项目。 This 花园er’s 板凳 用作冷框,繁殖的棚架和凸起的花槽。 It is really a terrific piece of outdoor furniture/equipment for the 花园er or landscaping lover.

Click on the image fort the complete 计划s, including material list. The 计划s come from the Western Red Cedar Lumber Association (wrcla.org).  For additional information regarding the 冷框 / 传播 板凳 计划s.

传播基准计划

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.