Free 木工 计划s from 木work city
免费的躺椅计划– Titanic Style 免费的躺椅计划– Titanic Style

您是否曾经想过建造类似于游轮上的躺椅? This detailed, and 自由, 木工 计划 to build your own comes from the fine folks at Popular Woodworking Magazine.

从分解图可以看出,这不是一个简单的项目。但是,如果您是一位喜欢细节的手工艺的木工,那就快来吧。这是您可以为之骄傲的漂亮椅子。

Click on the image to view the 自由 计划s at Popular Woodworking.  If the link fails to work, you can click here for the full PDF 计划s.

Free Titanic style 甲板 椅子 计划s

Free Titanic style 甲板 椅子 计划s

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.