Free 木工 计划s from 木work city
免费种植计划– Simple and Clean 免费种植计划– Simple and Clean

我不确定为什么,但是 计划ter 计划s (often referred to as 计划ter 框 计划s) are one of the most popular 自由 木 计划 items that we have at 木制品城.com.  实际上,已有超过25,000人查看了我们关于 “免费花箱计划”于2007年4月发布。

Click on the picture for the full set of 计划ter 框 计划s at Popular Mechanics.

当我看到这个播种机计划时,我知道它非常适合我们的读者。这是一个使用简单技术的相对简单的计划。风格可以搭配现代或经典的露台或露台。

一个棘手的方面与某些零件上所需的锥度切削有关,但是,如果您花时间并正确地测量/标记,我知道对任何人来说都足够容易。

Good luck!  We would love to see your own work.  If you complete one of these 计划ters, you can upload a picture using the comment form below.

PS: How easy would it be to modify this to be a 板凳 with 计划ters at each end, or corner style?  Have fun.

PDF: 免费种植者计划

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.