Free 木工 计划s from 木work city
电视柜平面图 电视柜平面图

几乎完全采用平板电视’在全球范围内,需要新的方法来显示和/或隐藏您的平板显示器。 This is a classic method to feature an item in a 内阁 and can be modified to fit any TV that you need.

对于那些在车库空间中配备纯平电视的人来说,这将是防止任何飞行物体的绝佳保护。

The 内阁 计划s come from Craftman and should be something that can be built in an afternoon.  They include a video that will help you work through the 计划 visually.

Custom TV 内阁 计划s

http://www.craftsman.com/shc/s/nb_10155_12602_NB_Craftsman+Experience+Projects+Custom+TV+Cabinet

flat screen 电视  内阁 计划

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.