Free 木工 计划s from 木work city
室内室外花盆计划 室内室外花盆计划

在过去的几年中,我们推出了许多花箱计划。这是一个了不起的项目,其中许多花箱可以在室内或室外使用。我使用的技术可能仅限于内部空间或门廊或露台等有盖空间,从而制作出这种特殊的花槽。

This 计划ter is a bit different than many since it is an elevated design.

The 计划s are from Lowe’s Creative Ideas.  Click on the photo for the full set of 计划s.   If they are offline, please let us know.  We do have a local copy of needed.

indoor outdoor 计划ter 计划s

Good luck building your own 计划ter 框.

计划ter legs

室内室外花槽– Lowe’s Creative Ideas.

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.