Free 木工 计划s from 木work city
免费堆肥箱计划 免费堆肥箱计划

 

The following 自由 计划 is from RONA.  For those who don’众所周知,RONA是Home Depot和Lowes旗下的大型加拿大零售商。

If you are an active recycler and also a 花园er, there is no better combination.  回收报纸,蔬菜,咖啡渣等。 You could run out and grab a store bought 箱子, or you could build something that is more attractive and would suit your outdoor space properly.

老实说,我不确定这是什么左侧“bin / 内阁”应该用于。它可能只是一个准备区域,但也可能是一个不错的垃圾箱存储柜。

单击下面的图片可以下载完整的PDF。该PDF是一个非常详尽的详细计划,长达11页,并包含材料清单和切割清单(不,它们不相同)。计划的每个步骤均以爆炸图和布局进行布局。

祝您建造这个回收箱(中心?)好运。

If the 计划 is ever moved from the RONA site, please let us know since we have a local copy of the PDF 计划s.

compost 箱子 计划s

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.