Free 木工 计划s from 木work city
儿童’办公桌和工作台计划 儿童’办公桌和工作台计划
4
Just in time for school, we located these 台 计划s for a small child. This is a rather self contained project that is perfect...

为了及时上学,我们为一个小孩找到了这些书桌计划。这是一个相当独立的项目,非常适合家庭作业或手工艺品。 儿童书桌和长凳计划

这个孩子’办公桌计划来自《木工杂志》的工作人员。 Sign up for their e-mail newsletter for many products, tips and 计划s while you are there.

Good luck with this great 台 计划.

儿童’s 台 Plan

Get two FREE 木工 project 计划s in every issue of the Woodworker’的杂志电子杂志。立即注册免费订阅。

 

到目前为止没有评论。

成为第一个在下面发表评论的人。

您的电子邮件地址不会被公开。 必需的地方已做标记 *

该网站使用Akismet减少垃圾邮件。 了解如何处理您的评论数据.